gittigidiyor

Xiaomi telefonlarındaki kamera modu ile kendinizi çoğaltın...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Sosyal ağlardaki kişilere has orijinal görüntüler genellikle diğerlerinden daha çarpıcıdır. Daha fazla beğeni alabilmenin yanı sıra kendi tarzınıza sahip olmanızı da sağlayabilirler.


Birçok kullanıcının bundan habersiz olmasına rağmen, Xiaomi kamera yazılımı oldukça eksiksiz ve yaratıcı fotoğraflar çekmenizi sağlayabilecek farklı modları içerisinde entegre bulunduruyor.


Bu durumda hemen hemen tüm cihazlarda bulunan “ klon ” adı verilen bu mod sayesinde çarpıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu işlem sadece birkaç saniye sürse de ilk tıkladığınızda indirmeniz gerekebilir.


23-e5gF.jpg
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Klon Modu nasıl etkinleştirilir?​


Cep telefonunuzda klon modunu etkinleştirmek için aşağıdaki adımları izlemelisiniz:


  • Kamerayı açın.
  • Ardından, " Artı " seçeneğine tıklayın.
  • Son olarak “ Klon ” bölümünü seçin ve indirmesini bekleyin.

Bu mod bazı yeni cihazlarda indirilmiş olarak ön yüklü geliyor. Eğer telefonunuzda ön yüklü değilse ve cihazınız bu özelliği destekliyorsa dediğimiz yöntemleri kullanarak bu modu indirebilirsiniz. Tıpkı Vlog modu gibi bu modda sonradan indirilebiliyor.


Klon Modu nasıl kullanılır?​


En önemli şey, bir tripod veya cep telefonunuzu tutmaktan ve videoyu kaydetmekten sorumlu bir kişinin olması olacaktır, çünkü bu modda fotoğraf veya video çekmeye başlamak için cihazın bir kişiyi algılaması gerekiyor.


Şimdi kendinizi fotoğrafta bir yere yerleştirmeye başlayın, çekimi yapacaksınız ve daha sonra farklı bir pozla çıkmak için yer değiştireceksiniz ve böylece fotoğrafın izin verdiği kadar çok klon ortaya çıkarabilirsiniz.


Birçok tanınmış influencer bu modu kullanıyor ve sizinde akıllı telefonunuzda var, iyi bir sonuç elde etmek için sabırlı olmanız yeterli. Yaratıcı fotografları çekmeniz tamamen hayal gücünüze kalmış bir durum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst