gittigidiyor

Xperia X için Güncelleme Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony, Xperia X için yeni bir güncelleme daha başlattı. Xperia X için yayınlanan yeni güncelleme hangi gelişmeleri içeriyor. İşte güncellemenin detayları!


xperia-x.jpg
Sony, Mobil Dünya Kongresi’nde duyurduğu kamera odaklı akıllı telefonuXperia X için yeni bir güncelleme yayınlandı. 34.0.A.2.301 yapı numarasına sahip yeni yazılım paketi önceki güncelleme ile karşılaştırıldığında daha küçük görünüyor. Ancak güncelleme yine de önemli gelişmeler içeriyor.



Xperia X için yeni bir güncelleme yayınlandı

Sony, Xperia X için yayınladığı bir önceki güncellemede telefonun parmak izi yazılımında ve kamera tarafında önemli gelişmeler sağlamıştı. Sony aynı güncelleme ile telefonun dokunmatik ve pil performansını da artırmıştı.
sony-xperia-x-firmware-340a2301_wm-315x560.jpg

Xperia Blog sitesinde yer alan habere göre Xperia X için yayınlanan yeni güncelleme sistemde karşılaşılan küçük hataları ortadan kaldırıyor. Tercihe bağlı olarak kare ya da daire şeklinde klasörler oluşturmanızı sağlayan güncelleme ayrıca güvenlik odaklı gelişmeler de içeriyor.







Xperia X için henüz yayınlanan güncellemenin dağıtım işlemi kademeli olarak başladı. Güncellemenin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar tarafından indirilebileceğini söyleyebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst