gittigidiyor

Yapay zeka uygulaması Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yapay zeka kullanılarak avatara dönüştürülen fotoğraflar şu sıralar sosyal medyanın yeni akımı oldu. Şu sıralar herhangi bir sosyal medya uygulamasında oturum açtığınızda perileri, prensesleri, animasyon karakterlerini veya göksel varlıkları anımsatan portrelerle karşılaşmak mümkün. İnternette dolaşan resimler, yapay zeka uygulaması Lensa AI'ın "Sihirli Avatarlar" işlevinin ürünleri. Peki, Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır?
Yapay zeka uygulaması Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır? Avatar - anime portreler sosyal medyanın her yerinde - 2

NASIL ÇALIŞIYOR?​

Lensa, yüklediğiniz selfie'leri alıp avatarlara dönüştüren, iPhone ve Android'de kullanılabilen bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Lensa, özçekimlerinizi alır, inceler ve sizin veya fotoğraflarını beslediğiniz herkesin bilgisayar tarafından oluşturulmuş orijinal portrelerini ortaya çıkarır.


Yapay zeka uygulaması Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır? Avatar - anime portreler sosyal medyanın her yerinde - 3

Arizona Eyalet Üniversitesi Bilgisayar ve Artırılmış Zeka Okulu'nda profesör olan Subbarao Kambhampati, Stable Difüzyon'un "gerçekten güçlü" yapay zeka tabanlı bir görüntü üreteci olduğunu söyledi. Stable Diffusion, 2022'de piyasaya sürülen derin öğrenmeli, metinden görüntüye bir modeldir. Öncelikle metin açıklamalarına bağlı olarak ayrıntılı görüntüler oluşturmak için kullanılır, ancak iç boyama, dış boyama ve görüntü için görüntü oluşturma gibi diğer görevlere de uygulanabilir.
Yapay zeka uygulaması Lensa Al nedir, ücretsiz mi, nasıl kullanılır? Avatar - anime portreler sosyal medyanın her yerinde - 4

ÜCRETLİ Mİ?​

iPhone ve Android'de kullanılabilen Lensa AL uygulaması App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Lensa AI uygulamasıyla kendi avatarınızı oluşturabilmek için kullanıcıların 10 ila 20 yakın çekim fotoğraf yüklemesi gerekiyor. Uygulama kullanıcıya 20 dakika içinde yapay zeka tarafından yaratılmış avatarlarının yer aldığı 50 görsel gönderiliyor. Hizmetin bedeli ise 3.99 dolar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst