gittigidiyor

YouTube ve Soundcloud Üzerinden Yüksek Kalitede MP3 İndirebileceğiniz Uygulama: Peggo

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
youtube-ve-soundcloud-dan-yuksek-kalitede-mp3-indirebileceginiz-uygulama-peggo-705x290.jpg
Peggo isimli uygulamayla YouTube ve Soundcloud üzerinden yüksek kalitede MP3'ler indirebilirsiniz.
Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda birçok kişi muhakkak online siteler üzerinden bir şekilde müzik indiriyordur. Fakat mobil olarak çok fazla alternatifin olduğunu söyleyemeyiz. Peggo, YouTube ve Soundcloud üzerinden MP3 indirmenizi sağlayan birAndroid uygulaması.

Yüksek kalitede şarkılar indirebileceğiniz Peggo üzerinden dilerseniz arama yaparak, dilerseniz de linki Peggo’ya yapıştırarak şarkıları edinebilirsiniz. Bunun için şarkıyı seçerek Record MP3 simgesine tıklamanız yeterli olacak.

1453784211982728590.jpg


APK olarak indirebileceğiniz uygulamanın bağlantı adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Peggo (APK)


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst