gittigidiyor

Yurtdışından Türkiye yayınlarını izleyebilmek...

seyyah02

Aktif Üye
Katılım
14 Eyl 2012
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya
Merhaba Arkadaşlar,
Yurtdışında bulunan bir çok insanın uydu cihazı üzerinden yakındığı bir konu olan Türk yayınlarını izleyememek sorununu bende yaşıyorum.Bilinen bir gerçek varki uydu frekanslarının ulaşamadığı noktalardan yayını izlemek mümkün değil.Bilgisayar üzerinden izlenilebiliyor.Ancak gelişen teknoloji sayesinde mutlaka bir yolu vardır.Yakın zamanda uydu cihazı almayı düşünüyorum.internet bağlantısı olan ve bu cihaza Türkiye yayınlarını izleyebileceğim ip adresi veya herhangi bir eklenti ile izleyebileceğim sistem var mı?
Kısacası uydu cihazı alıp avrupadan Türkiye yayınlarını izlemem mümkün mü? Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.Başka türlü bir sistem de olabilir.Amaç kumandanı eline alıp rahatlıkla kanalları izleyebilmek..teşekkürler.
 

emrahelektronik

Aktif Üye
Katılım
29 Mar 2012
Mesajlar
33
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
hatay antakya
arkadaşım sen avrupanın neresindesin hangi ülkesinden yayın alamıyorsun hemen hemen avrupanın her tarafında türksat yaynı vardır sadece çanak çapı değişir oda canada sivitzerland ve ingiltere brezilya bunlar 3 metre büyüklüğünde çanak kullanırlar geriye kalan ülkelerde sabit ise 120 cm hareketli ise 150 cm kulanr ve gayet rahat olarak türksatt seyrediyorlar sorun yok
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst