gittigidiyor

Yüzlerce ürün 1 TL’den satılacak!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
E-ticaret markasının önde gelen isimlerinden biri olan Hepsiburada Kasım ayında yüzlerce üründe muhteşem indirimler uygulmay başladı. Kasım ayı boyunca sepete atacağınız 2. ürün 1 TL’den satılacağı açıklandı.

ŞİMDİ AL OCAK’TA ÖDE

Bu yılın ‘Efsane Kasım’ı dahilindeki ‘Şimdi Al Ocak’ta Öde’ kampanyası, 1 – 30 Kasım tarihleri arasında yapılacak teknolojiden, beyaz eşyaya, modadan ev ihtiyaçlarına binlerce ürünü kapsayan alışverişlerde, 2 ay taksit erteleme imkanı sağlayacak. Kampanyaya dahil bankaların kartlarıyla yapılacak alışverişlerde geçerli olacak ‘Şimdi Al Ocak’ta Öde’ kampanyası, yasal kısıtı bulunan cep telefonu, kozmetik gibi ürünler hariç binlerce üründe geçerli olacak.


‘Efsane Kasım’ın bu yılki 3 ana kampanyasından bir diğeri ise, Türkiye’nin gençlerine yönelik hazırlanan ‘Efsane Gençlik’ olarak açıklandı. Gençlerin ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik ‘Efsane Gençlik’ kampanyası kitaplar, kampüs ve sokak modası, spor giyim, sneaker ve spor çantaları, aksesuarlar gibi ürünlerde yüzde 70’lere varan indirimler sunacak. Üürnlerin ‘bedava kargo’ imkanıyla teslim edileceği kaydedildi.

‘Efsane Kasım’ın diğer fırsatı ‘Paylaş Kazan’da ise, belli ürünlerde kendi listelerini hazırlayıp bu listeleri paylaşan Hepsiburada kullanıcıları, hazırladıkları listeler üzerinden yapılacak her satıştan yüzde 5 komisyon oranı tutarında ‘Hepsipapel’ kazanacaklar. Hepsiburada kullanıcıları kendi listelerini oluşturarak Hepsipapel kazanabilecekleri gibi, Hepsiburada’nın hazır listelerini paylaşarak da aynı şartlarla kazanç sağlayabilecekler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst