Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

redline tiger kullanıcı kodları buradan

ali aslan

Aktif Üye
2 yıllık z share you cam red cam eklendi ali aslan memoli usta saol

ilk kodlar benden olsun memoli1478 )

Son düzenleme:
samsat tiger istar redline geand kullanıcı kodlrı burdan verilcektir

Bilgilendirme için teşekkürler.
konu ile ilgili bilgileri aşağıdaki adres'ten devam edelim.

dostum redlineyi tüm üyelere açtık

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilk kodlar benden olsun arşivde birkaçtane daha olacak
herkes faydalanabilir

klasör boş dostum metin belgesini eklemeyi unutmuşsun

ustad kolay gelsın son 59 yazılımın yukledım bır turlu server aktıf olmuyor
giriş başarılı diyor cihazı kapatıp actıgımda giriş başarısız dıyor bende 56 yazılımına döndüm
her hangi bir sorun yok
ne yapalım bizde topten izlemeyiz
tahmınıçe yazılımla engellenmiş

ustad bu sorun nerden kaynaklanıyor
yazdım foruma herhalde görmedin

ustad elerine saglık iptv 6 aylıktır denedım ama bu sefer de malum kanalı acmıyor kendi üstünde olan ıse acıyor

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri