Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Bugünkü derbi lig maçı ; yasal full hd izle

digimy

Ankara
Administrator
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Bugünkü derby lig maçı ;

Eutelsat W7A uydusu, 11660 V 7300 DVB - S2 ( HD yayındır. )

Biss key ; 64 58 AE 6A DD 52 69 98

İyi seyirler.

Ustam çok teşekkürler En azından reklamsız bir kanal ve HD super :D çok harika :D

Teşekkürler Paylaşımın için.. En çok merak ettiğim şey böyle ani verilen feed-geçici yayınların biss şifrelerini nasıl hemen bulabiliyorlar merak ediyorum gerçekten :D

tesekkurler kanalı buldum fakat biss k e y i atlanta smarta göre nasıl gireriz onu bulamadım

Ustam bence şifreyi girene kadar maç bitecektir :D

Cihazın modelini tam olarak yazsan en azından sana yardımcı olurlar biss girşi için

belki yardımcı olur diye bir kaç youtube videosu paylaşayım sana kardeşim.... benim cihazda ts 7500 hd de biss girişi S.İD.... ffff dir senin cihazda farklı olabilir diğer şekilde ise normal keyi yazıyorsun... Yani Frekans-S-id---Tür--Biss Key diye geçiyor... yani direk şöyle 11660 V 7300-----ffff----08----64 58 AE 6A DD 52 69 98

Atlanta biss giriş
Kanalın üzerindeyken Menü + Bilgi giriniz.
Keyi değiştirmeden key seçeneğine gelin okey tuşuna basın. F2 ile düzenleme kısmını seçin.
ve 64 58 AE 6A DD 52 69 98 girin.
Okey tuşuna basın. Alt satırınada aynı şekilde giriş yapın. Kayıt ederek çıkın.

umarım faydalı olmuşumdur

1) [''YT'']XYg_rkuhYNw[/''YT'']

2) [''YT'']G8KrW_11if4[/''YT'']

Son düzenleme:
Bugünkü derby lig maçı ;

Eutelsat W7A uydusu, 11660 V 7300 DVB - S2 ( HD yayındır. )

Biss key ; 64 58 AE 6A DD 52 69 98

İyi seyirler.
dm800 hd pvr bu bisskey nereye nasil yazialcak forumda aradim ama bulamadim, mac bitti gerci ama en azindan ne nasil yapilacak ogrenmis olurdum bi anlatim olsaydi

ARKADAŞLAR yukarıdfaki kanalın 2. ses girişinde adam küfrediyor ya....

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri