Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

tiger z v3519 yazılımı

bobom

Aktif Üye
test edin arkadaşlar tiger dönüşüm yazılımı kullana arkadaşlar tiger v3519 yazılımı

Yazılımı yükledim arkadaşlar.Hiç bir değişiklik görmedim.

Bende yükledim görüntü kalitsini beğenmedim bir de kanalların üzerindeyken ok tuşuna bastıgımda kanalın ekrnı sola kaymıştı birazcık... begenmedim açıkçası

en iyi görüntü kalitesi hangi dönüşümde usta peki senin görüşüne göre

tüm cihaz yazılımları aynıdır icindeki kotlar degiştiriliyor onu memoli biliyor kotları ve bir cok cihaza dönüşüyor bende orjinal istar 50000 var şuan tıger cok iyi aktif kasma yok bazıları rında kasma var onda cihazı agırlaştıryor saygılarımla kusura bakmayın ben fazla dönüşüm yazılımını veremiyorum ben redlıne servisi oldugum için cok özür dilerim

en iyi yazılımlar şuan 3498 ve 3511 yazılımlarıdır cihazında sinyal kesintisi olanlar özel yazılımı atsınlar sinyal fix yazılımıdır o

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri