Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

Redline ts hd serisi dönüşüm yazılımları

dönüşümlerden memnunmusunuz

• hangi modelin dönüşümü daha kaliteli

Oy: 22 38.6%
  • yazılımlardan ve hizmetten memnunmusunuz

Oy: 35 61.4%

• Kullanılan toplam oy
    57
  • Anket kapatılmış .
tiger yazmamıştım yazılıma yazılımlar tigere dönüşüm yazılımlarıdır düzelttim ve ts300 ile ts3000 ortak yazılımda eklendi

tiger dönüşmüm v3520 denedim görüntü çokdaha iyi eğer dikkat ederseniz cihaz ilk açılışındaki logasouna farkı anlarsınız ilk açılıştaki kaplan logosu önceki yazılımda olduça karanlık ve koyu açılışı vardı şimdi daha aydınlık ve bu cihazda ilk açılış logo çıkıktan sonra 1 2 saniye sonta kendi ayarladığınız renk ayarında döner cihaz öyle açılır aradaki logadan renk ve görüntü farkını anlarsınız birde cihaz renk ayarları yaptığınızda izlerken birebir görüntü ayarını vermiyor cihazı kapatıp açınca görüntü ayarı tam değişiyor bu cihazda 3521 verilmiş ama tiger dönüşüm olan z980 gelmemiş onda test ederim

dönüşüm tiger v3521 oldukça iyi kanal geçiş ve görüntü güzel

ts 7500 kullanıyorum sorunum önceki yazılımda ip tvye bağlanıyodum son yazılımda bağlantı hatası veriyo bağlanmıyo yanlız kablosuz bağlanıyorum internetim yok telefonla bağlanıyorum yardımlarınız icin teşekkürler

kimse istarın son verilen yazılımlarını yüklemesin boot değişimi olmuş geriye dönüşüm olmayabilir dikkatli olun arkadaşlar

abi bu tiger da kullanıcı kodu olmadığından kanalları açmıyor ilk görüyor sonra kendiliğinden sıfırlanıyor malesef

redline ts serilerinde orginal yazılımlarda boot değişimi olmuştur bilginize yazılımı yükleyenler tekrar tiger ve diğer cihazlara dönmeyebilir testini yapıp bilgilendirecem arkadaşlar

v3526 deneyen varmı redline xshere aktif olduğu söyleniyor

Sms gönderme özelliği eklenmiş ayrıca xshare aktif değil

Son düzenleme:
Ekleyen olmazsa akşama eklerim nedense bu yazılım sadece arap forumlarında var ayrıca cihazda bariz bir hızlanma söz konusu farkettiğim bir diğer husus youcamm uzatma kodlarını kabul etmiyor

yazılım genant serilerinde var yazılımlar mevcut birazdan eklerim

Goruntu netliginde ve kanal gecisinde durum tigere gore nasil bize bunlar lazim test eden varmi tsk.

usta size göre en iyi dönüşüm yazılımları samsat mı genatmı yoksa tiger mi sizce hangi dönüşüm yazılımı daha iyi sizce hangi en çok yeni yazılım veriyor ona göre cihazı dönüştürmek istiyorum bilgi verirseniz teşekkür ederim cok teşekkür ederim.

en iyisi tiger memoli ustanın verdiği özel yazılımı atın sorunsuz izlersiniz

tiğer 35.31 yazılımı eklenmiştir deneyen arkadaşlara duyrulur kendi sitesinde bile yoktur bobom arkadaşımız vermiştir alıntıdır

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri