O oydemir Aktif Üye Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 29 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum DENİZLİ 9 Ocak 2015 #1 Değerli meslektaşlarım hiremcı boss hd cihazım var yeni aldım ıp tv listesini USB den değiştiremiyorum bilgisi olan varmı acaba ?
Değerli meslektaşlarım hiremcı boss hd cihazım var yeni aldım ıp tv listesini USB den değiştiremiyorum bilgisi olan varmı acaba ?
M mike1 Aktif Üye Katılım 21 May 2011 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum .......... 5 Nis 2015 #2 oydemir' Alıntı: Değerli meslektaşlarım hiremcı boss hd cihazım var yeni aldım ıp tv listesini USB den değiştiremiyorum bilgisi olan varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... selam arkadas, pm kutuna bakiver not:bilgilendirme amaclidir , alintidir ve sorumluluk kabul edilmez.
oydemir' Alıntı: Değerli meslektaşlarım hiremcı boss hd cihazım var yeni aldım ıp tv listesini USB den değiştiremiyorum bilgisi olan varmı acaba ? Genişletmek için tıkla ... selam arkadas, pm kutuna bakiver not:bilgilendirme amaclidir , alintidir ve sorumluluk kabul edilmez.