Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

redline ts serisi 1 yıllık xshare kodu

dertli36

Aktif Üye
arkadaşlar redline ts serisi cihazlar da xshare bolumunda bu kodu girin 1 yıllık sure verecek sizden ricam aktif edenler konuya yorum yapsın

xshare kod 1111111111

xshare kod 8888555522

Son düzenleme:
Kodu kabul ediyor fakat baskasi tarafindan kullanildigindan baglantiyi kesiyor.

bu free koddur kişiye özel değil aktif ednler yorum yapsın

35.70 veya 35.87 yazılimlarda calisiyo denenmistir

denedim 1 yıllık ts 80 ve ts 7500 ama son yazılımlarda ikisındede bağlalanmıyo ts 80 1110 ts 7500 3570 yazılımında bağlanıyo

yeni yazılımlarda engelleme var eski yazılım ile 1 yıllık xshare hayırlı olsun

redline ts 1000 tiger z 600 v3.5.21 yapılmış cihaz activasyon wrong code diyor. xshare ile açtığı kanalları yeşil yapıyordu şimdi hepsi beyaz oldu fakat üzerindeki yazılımla 2 yıllık sharesi çalışıyor. aktivasyon koddan mı açıyor yoksa kendi share yazılımından mı anlayamadım.

ts serisinin hepsinde çalışır yeni yazılımda engelleme var eski yazılımla xshare aktif

ts 80 plus da 11.10 yazılımı ile xshare 1 yıllık full aktif denenmiştir

kod eklendi 1. mesaja deneyen arkadaşlar yorum yapsınlar

YARDIM ...Daha dreambox kullanıyordum. Şimdi 240TL ya REDLİNE UYDU ALICISI TS 7500 alsam. Sorun yaşar mıyım? Bir arkadaş sorun yaşamak istemiyorsan 500 TL ye GIGABLUE HD800 SE PLUS al der. REDLİNE işimi görecekse niye 500 TL vereyim Yardımlarınızı bekliyorum.

kardeşim redline cihazlar iş görür niye görmesin mesela cihazdan beklentilerin nelerdir fiyat bakından redline cihazlar daha verimli daha uygundur

arkadaşlar kodu deniyenler bi yazılım version larınıda yazsın herkese yardımcı olalım

arkadaşlar redline ts serisi cihazlar da xshare bolumunda bu kodu girin 1 yıllık sure verecek sizden ricam aktif edenler konuya yorum yapsın

xshare kod 1111111111

xshare kod 8888555522

merhaba ts 3000de 35.75 ısrar dönüşüm yazılımı yüklü 1111111111 başarılıdiyor fakat açmış olduğu paket yok kardeş gayretleriniz için teşekkür.

basarılı yazdıysa acar kardes açılan şifreli kanalların rengi değişmiyebilir kontrol etmen lazım

Son düzenleme:

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri