arkadaşlar bu uydu alıcısı sağlam ama kumanda bulamıyorum nasıl bulunurmu acaba.
A ali usta Aktif Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Konum ZEYTİNBURNU 2 Mar 2017 #1 arkadaşlar bu uydu alıcısı sağlam ama kumanda bulamıyorum nasıl bulunurmu acaba. Son düzenleme: 2 Mar 2017
M muratalar Aktif Üye Katılım 23 Mar 2013 Mesajlar 179 Tepkime puanı 2 Puanları 18 Konum merkez 2 Mar 2017 #2 ali usta' Alıntı: arkadaşlar bu uydu alıcısı sağlam ama kumanda bulamıyorum nasıl bulunurmu acaba. Genişletmek için tıkla ... selam kardeşim kumandası 30 tl kargo da alıcıya aiit
ali usta' Alıntı: arkadaşlar bu uydu alıcısı sağlam ama kumanda bulamıyorum nasıl bulunurmu acaba. Genişletmek için tıkla ... selam kardeşim kumandası 30 tl kargo da alıcıya aiit
A ali usta Aktif Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Konum ZEYTİNBURNU 2 Mar 2017 #3 tşk ederim ustam orijinal kumandası ise olur.
A ali usta Aktif Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 53 Konum ZEYTİNBURNU 3 Mar 2017 #4 mehmet ustam kumanda ile ilgili konum güncel ancak cihazımda youtube var açılmıyor rsss açmıyor hiçbir uygulama aktif değil kumanda almama değemi acaba bunlar aktif olurmu yazılım atarsak.
mehmet ustam kumanda ile ilgili konum güncel ancak cihazımda youtube var açılmıyor rsss açmıyor hiçbir uygulama aktif değil kumanda almama değemi acaba bunlar aktif olurmu yazılım atarsak.