gittigidiyor

Sungate TITAN 4K Bilgilendirme

memoli1478

Administrator
Nextin flaş ı 4 gb Titan 4k modelin flaşı 8 gb işlemcilerde farklı next mv300 işlemci Titan 4k mv310 v2

Leo344

Aktif Üye
Nextin flaş ı 4 gb Titan 4k modelin flaşı 8 gb işlemcilerde farklı next mv300 işlemci Titan 4k mv310 v2
Hocam bu sizin yazdığınız Sungate Titan 4K özellikleri
İşletim Sistemi: Linux
İşlemci: Hisilicon 3798MV300v2 Dört Çekirdekli 64-bit Yüksek Performans ARM Cortex A53
Flash Hafızası: 8GB eMMC
RAM Hafızası: 1GB DDR3
4K UHD (4Kx2K UHD 2160fps 10 bit Kod Çözme)
H.265 HEVC Desteği
USB Giriş: 2 Adet
HDMI Çıkış: Var
Optik Ses Çıkışı: Var
Analog (RCA) Çıkış: Var
Ethernet Girişi (RJ45): Var
Wi-Fi: 2.4G / 5G Çift Bant
4-Digit Göstergeli ve durum LED'li 159 mm Ön Panel
4-Digit LED Göstergeli IR Alıcı Modül
Bu da Next Innova 4K Ultra HD özellikleri
İşlemci: Hisilicon 3798MV300 Dört Çekirdekli 64-bit Yüksek Performans ARM Cortex A53
Flash Hafızası: 8GB eMMC
RAM Hafızası: 1GB DDR3
USB Giriş: 2 Adet
HDMI Çıkış: Var
Optik Ses Çıkışı: Var
Analog (RCA) Çıkış: Var
Ethernet Girişi (RJ45): Var
Wi-Fi: 2.4G / 5G Çift Bant
TKGS Fast Scanning Support
159 mm Front Panel with 4-Digit Display and Status LEDs
IR Extension Cable with 4-Digit Display
Hocam yanlış anlamayın muhalefet olsun diye yazmıyorum, özellikleri karşılaştırırsanız bire bir aynı ürün olduğunu görürsünüz. Zaten İki ürün de çinli Define Multimedya ürünü yazılımında bazı özellikler eklenmiş yada çıkarılmış ve görünüm ve makyajı değiştirilmiş o kadar.

memoli1478

Administrator
Bende her iki cihaDa var test edildi yükleme yapsanda titan yazılımları korumalıdır çalışmıyor hata verir

fx7777

Aktif Üye
Hocam bu sizin yazdığınız Sungate Titan 4K özellikleri

Bu da Next Innova 4K Ultra HD özellikleri

Hocam yanlış anlamayın muhalefet olsun diye yazmıyorum, özellikleri karşılaştırırsanız bire bir aynı ürün olduğunu görürsünüz. Zaten İki ürün de çinli Define Multimedya ürünü yazılımında bazı özellikler eklenmiş yada çıkarılmış ve görünüm ve makyajı değiştirilmiş o kadar.
Next Innnova 'da 8 GB eMMC hafıza olduğu konusunda haklısın, Diğer taraftan bu 2 x 4GB şeklinde imiş.. Birinci partition 'da DefineOS var, ikincisi boşta duruyor...Birebir aynı teknik özelliklerde olduğu octagon SX88V2 'nin ikinci partition 'ında Enigma2 tabanlı OpenATV var.

Next Innova 4K 'nın anakartı

bu da eMMC

eMMC 'nin üretici datasheetine göre özellikleri

Şu kırmızı içindeki çip de 4 MB kapasiteli 25VQ32BSIG SPI Flash BIOS, yani eMMC 'den işletim sistemi dosyalarının RAM 'e yüklenmesini sağlayan boot dosyalarını barındıran çip...cihazlar brick olup hiç tepkisiz kaldığında bu bios çipi göçüyor. Bu çip hiç sökülmeden mandal ile bağlayıp CH341 USB ile de yükleme yöntemleri var.

Son düzenleme:

memoli1478

Administrator
Display ve board lar farklıdır e2 olarak donüşümlerde yazılımlar uyar
İnnova da ön Display yazıları karışık geliyor mesela Tiran'da rakamlar normal şekilde gelir
Bazı arkadaşlar test yapmış gelen sonuç bazılarında çalışmış bazılarında çökmüştur

fx7777

Aktif Üye
Display ve board lar farklıdır e2 olarak donüşümlerde yazılımlar uyar
İnnova da ön Display yazıları karışık geliyor mesela Tiran'da rakamlar normal şekilde gelir
Bazı arkadaşlar test yapmış gelen sonuç bazılarında çalışmış bazılarında çökmüştur
Sahibinden.com sitesindeki multibootlu next innova 4k ilanından anladığım enigma2 multiboot yüklendikten sonra defineOS olarak sadece Gazal DefineOS ve Spider Pro DefineOS 'lar sorun çıkarmıyor..

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.