cemo5
Aktif Üye
bende kod alabilirmiyim
@memoli1478 yardımcı olacaktır.hocam ozelınıze yazdım cevap alamadım sanırım gozden kacırdınız bır zahmet bakarmısınız
Sungate Voyager için alabilr miyim? Teşekkürler. Ultra TV nasıl aktif oluyor. ?SUNGATE TİTAN META - DRAĞON - ULTRA - GİRİŞ KOTLARI özelden verilecektir.
Sungate Titan Voyager modelinde Sungate TV bölümüne aktivasyon kodu nasıl girilir Cihaz altında herhangi bir kod etiketi bulunmuyor.metatv 11335577 ultra ve dragon 8899
Sungate TV bölümüne kod verilmiyor malesef.Sungate Titan Voyager modelinde Sungate TV bölümüne aktivasyon kodu nasıl girilir Cihaz altında herhangi bir kod etiketi bulunmuyor.
Merhaba sungate titan 4k kod rica edebilir miyim?SUNGATE TİTAN META - DRAĞON - ULTRA - GİRİŞ KOTLARI özelden verilecektir.
cihazın altında seri numarası var onu yazın aktivasyon bölümüne ilk sahibi kullanmadıysa bir yıl sizde aktif olacaktır eğer ilk sahibi kullandıysa tekrardan temin edilemiyor.Merhaba betitan iptv düz cihaz aldım ikinci el aktivasyon kodu nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz teşekkürler iyi çalışmalar kolay gelsin