buradanda banla sevmek46 insanlar bir gün seni görecek ,paylaşırsın free serverleri adam sanarlar, ama ben paylaşınca veya başkası adam kesilirsin ,yazık sana şimdiyekadar bütün free serverler senin yüzünden gitti ,ama biri yorum yapsa engellersin
biri bişey paylaşsa hemen ortalağa yayaysın ,bu benden dersin ama insalar bişey seyrederken engellersin ya sen ...............
ya server verecem ya ortalağa yayıyor arkadaş şu an herkez herşeyi zaten free seyredebilir ,ana sen engelliyon işte ...neden çünküben btk da şu an full payylaşsam gelip konar olsun...araştıran buluyor bu kişilere sakın kanmayın ve paylaşan var hemde aaaalasını
B: 109.73.79.135 12321 btk btk 1122334455667788 şuan hotbird açık hazılayan arkadaşımızın eline sağlık
flashfxp ile chanmode 755 yapmalısın.Slm aarkadsim ya bende nerde hata yapiyorum verdiginiz bline btk.cfg icine atiyorum ama bende hic bir haraket yok nerde yanlis yapiyorum acaba
flashfxp ile chanmode 755 yapmalısın.
Onu önceden yapmistim yani degerler 755 ama yinede sorun kalkmadi
btkcam.cfg dosyasının içindekileri kople sil ve aşağdaki yazılanları
Back: 0
Enigma: 2
Dbg_Lvl: 3
Log_Con: 0
Mode: 7
#Prio: 0
B: europe.dyndns.tv 39500 dvbsat btkcam 1122334455667788
bunları olduğu gibi yapıştır cihaza reset at sonra btkcamı çalıştır böyle açması lazım eğer yine açmazsa başka bir backup denemelisin......