gittigidiyor

DİKKAT FULL ADULT ve diğerleri BELEŞ server

SkyMan

Aktif Üye
Slm Akhisarli seinin verdigin img yükledim ilk gün türkler ve almanlar calisti ama simdiyse hic bir sey göster miyor acaba neden olabilir

koraysx

Aktif Üye
buradanda banla sevmek46 insanlar bir gün seni görecek ,paylaşırsın free serverleri adam sanarlar, ama ben paylaşınca veya başkası adam kesilirsin ,yazık sana şimdiyekadar bütün free serverler senin yüzünden gitti ,ama biri yorum yapsa engellersin

Son düzenleme:

koraysx

Aktif Üye
biri bişey paylaşsa hemen ortalağa yayaysın ,bu benden dersin ama insalar bişey seyrederken engellersin ya sen ...............

koraysx

Aktif Üye
ya server verecem ya ortalağa yayıyor arkadaş şu an herkez herşeyi zaten free seyredebilir ,ana sen engelliyon işte ...neden çünküben btk da şu an full payylaşsam gelip konar olsun...araştıran buluyor bu kişilere sakın kanmayın ve paylaşan var hemde aaaalasını

AKHİSAR LI

Aktif Üye
buradanda banla sevmek46 insanlar bir gün seni görecek ,paylaşırsın free serverleri adam sanarlar, ama ben paylaşınca veya başkası adam kesilirsin ,yazık sana şimdiyekadar bütün free serverler senin yüzünden gitti ,ama biri yorum yapsa engellersin

biri bişey paylaşsa hemen ortalağa yayaysın ,bu benden dersin ama insalar bişey seyrederken engellersin ya sen ...............

ya server verecem ya ortalağa yayıyor arkadaş şu an herkez herşeyi zaten free seyredebilir ,ana sen engelliyon işte ...neden çünküben btk da şu an full payylaşsam gelip konar olsun...araştıran buluyor bu kişilere sakın kanmayın ve paylaşan var hemde aaaalasını

Koray bey sıkıntınız nedir? Bu forum şahsi tartışma ve çekişmelerinizi yapacağınız bir forum değildir, Kişisel çekişme ve tartışmalarınızı veya başka forumlarda yaşadığınız olumsuzlukları buraya taşıyamazsınız. Forumda kargaşa ve huzursuzluğa asla tahammülümüz yoktur.

Paylaşacak veya yorum yapacak bir şeyiniz varsa sizi dinleyebiliriz,

Saygılarımla.

(Başka uyarı yapılmayacaktır.)

dinamik16

Aktif Üye
B: 109.73.79.135 12321 btk btk 1122334455667788 şuan hotbird açık hazılayan arkadaşımızın eline sağlık

cingoz6

Aktif Üye
B: europe.dyndns.tv 39500 dvbsat btkcam 1122334455667788
xlerde biraz daha iyi

SkyMan

Aktif Üye
Slm aarkadsim ya bende nerde hata yapiyorum verdiginiz bline btk.cfg icine atiyorum ama bende hic bir haraket yok nerde yanlis yapiyorum acaba

kaptan-8

Vip Üye
Onu önceden yapmistim yani degerler 755 ama yinede sorun kalkmadi

btkcam.cfg dosyasının içindekileri kople sil ve aşağdaki yazılanları

Back: 0
Enigma: 2
Dbg_Lvl: 3
Log_Con: 0
Mode: 7
#Prio: 0

bunları olduğu gibi yapıştır cihaza reset at sonra btkcamı çalıştır böyle açması lazım eğer yine açmazsa başka bir backup denemelisin......

cingoz6

Aktif Üye
addons dan dosya indirmeyi dene internet bağlantısı sağlam mı diye

SkyMan

Aktif Üye
btkcam.cfg dosyasının içindekileri kople sil ve aşağdaki yazılanları

Back: 0
Enigma: 2
Dbg_Lvl: 3
Log_Con: 0
Mode: 7
#Prio: 0

bunları olduğu gibi yapıştır cihaza reset at sonra btkcamı çalıştır böyle açması lazım eğer yine açmazsa başka bir backup denemelisin......

Bunu bir deneyelim bakalim sonucu buraya yazarim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.