gittigidiyor

10 KASIM

osmanke

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
1,984
Tepkime puanı
1,789
Puanları
113
Yaş
60
Konum
K,çekmece
ATAM MEKANIN CENNET OLSUN ÖLÜMÜNÜN 83. YILINDA SAYGI ÖZLEM VE MİNNETLE ANIYORUZ
 

osmanke

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
1,984
Tepkime puanı
1,789
Puanları
113
Yaş
60
Konum
K,çekmece
10 Kasım, Atatürk'ü Anma Günü, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesidir. Büyük önderi minnetle anıyor, onun izinde yürümeye devam ediyoruz.
 

cafi

Aktif Üye
Katılım
4 Mar 2014
Mesajlar
1,660
Tepkime puanı
998
Puanları
113
Ulu önder Atatürk'ü saygı ve minnet ile anıyoruz yeri doldurulamayacak bir lider türk milleti olarak ona çok şey borçluyuz bugün bu ülkede özgürce yaşıyorsak onun ve silah arkadaşarının sayesinde yaşıyoryuz ruhu şad olsun
 

harkan

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2012
Mesajlar
118
Tepkime puanı
137
Puanları
43
Konum
Buca
SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ
yr73Vx.jpeg
 

osmanke

Aktif Üye
Katılım
22 Kas 2013
Mesajlar
1,984
Tepkime puanı
1,789
Puanları
113
Yaş
60
Konum
K,çekmece
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 86’ncı yıldönümünde, içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelik türlü entrikaların sergilenmekte olduğu çok zor bir dönemde anıyoruz.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır. Atatürk, dünyanın çok nadir yetiştirdiği dâhilerdendir. O, bütün bir tarihin seyrini değiştirmiştir. Ruhun şad olsun.

"10 Kasım 1938'den bugüne seni her zamankinden daha çok özlüyor ve daha iyi anlıyoruz. Ruhun şad olsun."

 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
4,952
Tepkime puanı
595
Puanları
113
Konum
GAZİANTEP

'Gazi'nin ömrü bir 10 yıl daha ülkeyi yönetmeye el verseydi...' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Atatürk'ü Anma Töreni'nde açıklamalar 'Bambaşka bir Türkiye görecektik.'


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst