gittigidiyor

10 numara hareket

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm2472101.jpg

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, deplasman yasağını protesto etmek için Beşiktaş maçını, rakip takım taraftarları arasında izleyeceğini belirtmişti. Dün beklenen oldu ve Bordo-Mavili ekibin patronu, oğulları Efe ve Eren’le birlikte taraftarların arasındaki yerini aldı. Maç için önce 10 bilet alan Hacıosmanoğlu, Olimpiyat Stadı’na korumaları olmadan geldi. Fırtına’nın patronunu kapıda karşılayan Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Hacıosmanoğlu’yla bir süre sohbet edip fotoğraf çektirdi. Trabzonspor Başkanı’na Beşiktaş güvenlik amiri Ahmet Ateş eşlik etti. Siyah-Beyazlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği İbrahim Hacıosmanoğlu, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmedi.

10 bilet aldı, protokole dönmedi

İbrahim Hacıosmanoğlu ve beraberindeki 9 kişi tribüne girdiği anda Siyah-Beyazlı taraftarlar, Trabzonspor Başkanı’nı alkışladı. Gişeden aldığı 10 biletle maça giren başkanı, devre arasında Kartal’ın 2’nci başkanı Ahmet Nur Çebi ziyaret etti. Hacıosmanoğlu’na “İsterseniz protokole dönebilirsiniz” diyen Çebi, “Burası protokol tribününden daha rahat” cevabını aldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst