gittigidiyor

2 maçla düşmeyiz

papalino

Aktif Üye
fft104mm2545591.jpg

Üst üste alınan 2 yenilgi taraftarı karamsarlığa iterken, Bilic kara bulutları dağıttı. Son 2 haftayı değerlendiren Hırvat hoca, “Galatasaray maçını ayrı tutmak gerekiyor. O maç bir derbiydi ve büyük bir maçtı. İyi bir takıma karşı oynadık. Maçın ilk ayağında iyiydik ancak iki basit hatadan iki gol yedik. Antalyaspor mücadelesindeki oyundan ise hiç memnun değilim. İlk 5 haftanın gerisinde kaldık. Oyunun her alanında birlikte hareket etmemiz lazım. Tekrar kazanmaya başlamak için ihtiyacımız olan bu. Antalyaspor maçı benim için garipti. Hiç alışık olmadığım yerden izledim. Yedek kulübesinde bulunmamamın olumsuz etki yaratacağını düşünmüyorum. Ceza meselesini dönüp dolaşıp konuşmak istemiyorum. Zaten kulübede olmayışımın oyuncularda çok etki yaratmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

‘Bütün oyuncularım değerli’

Sezona çok iyi başladıktan sonra takımın bulunduğu yerden yukarıda gösterildiğini söyleyen Kartal’ın hocası, “İki maç üst üste maç kaybettikten sonra bulunduğumuzdan daha aşağıda gösteriliyoruz. Ne 4 maç kazandık diye gereğinden fazla olgun takım olduk, ne de iki maç kaybettikten sonra deneyimsiz bir takım haline geldik. Daha fazla çalışmamız gerekiyor. Denge noktası sağlayıp çalışarak yeniden kazanmalıyız. Bütün oyuncularım çok değerli. Sezer’e gelince, A2 maçında çok iyi oynadı. Kadroya girip girmemesi hem kendisine bağlı, hem de aynı bölgedeki arkadaşlarının performansına bağlı. İşler iyi giderken de bazı rotasyonlar yapabiliriz” dedi.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.