gittigidiyor

2012'de beklemeye değer 5 muhteşem oyun!

EGOOO

Aktif Üye
Katılım
13 Eyl 2011
Mesajlar
67
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
İzmir
Geçtiğimiz sene Battlefield 3, Call of Duty: Modern Warfare 3, Uncharted 3: Drake's Deception, Portal 2, Batman: Arkham City ve The Elder Scrolls V: Skyrim gibi inanılmaz oyunların çıkışına tanık olduk. Eğer tahminler doğru çıkarsa, bundan daha hareketli bir yıl dahi geçirebiliriz. İşte 2012 yılında çıkması beklenen 5 olağanüstü oyun.

Grand Theft Auto V

Rockstar Games, geliştirme stüdyosu Rockstar North'un Grand Theft Auto V üzerinde var gücüyle çalıştığını onaylamıştı. Satışlarıyla rekor kıran oyunun devamı niteliğindeki Grand Theft Auto V, Los Santos adındaki hayali bir şehirde geçecek. Oyun hakkında şu çok fazla şey bilinmiyor ancak sağlam bir oynanış, hatırda kalan karakterler, çevrimiçi oyun modu fazlasıyla gelmesi bekleniyor.

Mass Effect 3

EA ve Bioware tarafından geliştirilen Mass Effect 3, ilk kez üç platforma birden aynı anda piyasaya sürülecek (PC, Xbox, PS3). Serinin üçüncü ve son oyunu olacak Mass Effect 3, üçlü içerisindeki en önemli RPG oyunu halini alacak. İçerdiği taktiksel oyun, üç farklı oyun modu ve fazlası sayesinde oyuncuları etkilemeyi başaracak. Önceki Mass Effect oyunlarıyla kaydedilen oyunlardan karakterleri Mass Effect 3'e aktarmak mümkün olabilecek.







20110412135759.jpg
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst