gittigidiyor

2022 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

18-19 Haziran tarihleri arasında tamamlanan YKS sınavları bu yıl yaklaşık olarak 3 milyon adayın katılımı ile gerçekleşti.​

18-19 Haziran tarihleri arasında tamamlanan YKS sınavları bu yıl yaklaşı olarak 3 milyon adayın katılımı ile gerçekleşti.


Adayların tüm yıl boyunca yaptıkları çalışmaların ardından katıldıkları YKS sınavında hayallerindeki üniversiteler için ter döktü. Sınav sonrasında sonuçların ne zaman açıklanacağı gündeme geldi. ÖSYM tarafından yapılan açıklama ile sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu.

2022 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?​

2022 YKS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?


ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre bu yıl yapılan YKS sınavı 20 Temmuz 2022 Çarşamba tarihinde açıklanacak. Sonuçlar açıklandığında https://sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden öğrenilebilir
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst