gittigidiyor

250 Dolarlık OnePlus X

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

One modeliyle sıkı bir çıkış yakalamış olan OnePlus firması aradan geçen zamandan sonra OnePlus 2 modelini ilan etmiş ama ciddi bir çıkış göstermemişti. Firma bir yandan daha uygun fiyatlı bir seçenek geliştirdiğini söylemişti. Söz edilen cihazın firmaya ait üçüncü akıllı telefon olacak OnePlus X olduğu kesinleşti. Bu ayın 19’unda ilan edilmesi beklenen yeni cihaz beklenenden evvel netleşmiş oldu. 5 inç Full HD AMOLED ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM bellek, 16 GB depolama alanı ve microSD kart yuvası içeren telefonun boyutları 140 x 69 x 6.9 mm ve ağırlığı modele göre 138 ya da 160 gram. 2520 mAh kapasiteli bataryası olan ve elbette firma tarafından geliştirilmiş Android 5.1.1 esaaslı OxygenOS işletim sistemi içeren OnePlus X de davetiye sistemiyle satılacak. Zaman içinde davetiye şartı kaldırılacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst