Satcafesi.net Bilgi

Forumdan yararlanmak için üye girişi yapmalısınız üye değilseniz yeni üyelik açabilirsiniz foruma üyelik ücretsizdir.
  • satcafesi.net'e hoşgeldiniz, forumda hertürlü illegal konuların paylaşımı yasaktır, şikayet,istek ve öneri için lütfen BURADAN bize ulaşın.

36 East rus uydusu frekans sıkıntıları redline

habib723

Aktif Üye
Arkadaşlar TS 7500 cihazımla 36 East rus uydusunun tüm frekansları cihazda tüm kanalları buluyor ancak tüm kanallarda sinyal yakma oluyor yani 6 saniyede 1 tüm yayınların sinyali sıfır 0 oluyor ardından tekrar %70 e çıkıyor ve bu durum sürekli art arda devam ediyor.. Bu problem konusunda ustalardan ve diğer forumdaşlardan yardım istiyorum..Cihazda sıkıntı var çünkü başka bir cihaz denediğimde yayınların kaliteleri sabit kalıyor

Son düzenleme:
Yardımcı olabilecek kimse yok mu

Arkadaşlar TS 7500 cihazımla 36 East rus uydusunun tüm frekansları cihazda tüm kanalları buluyor ancak tüm kanallarda sinyal yakma oluyor yani 6 saniyede 1 tüm yayınların sinyali sıfır 0 oluyor ardından tekrar %70 e çıkıyor ve bu durum sürekli art arda devam ediyor.. Bu problem konusunda ustalardan ve diğer forumdaşlardan yardım istiyorum..Cihazda sıkıntı var çünkü başka bir cihaz denediğimde yayınların kaliteleri sabit kalıyor
ustad lnb yada kablolara bak yanı teknik herşeyi kontrol et aynı sorun bende başka uyduda vardı kablo değiştirdim lnb değiştirdim mukemmel oldu lnb ye bak derim... Ayarlama harıc herseyi gözden geçir..

Abi aynı lnb aynı kabloyu başka cihazda deniyorum sıkıntı yok sadece bu veled redline de var eskiden hatırlasanız Beyaztv frekansında sıkıntı oluyordu.. bu kez bu 36 derece doğu uydusunun tüm frekanslarında yapıyor...

sen sorunu bulmussun zaten cihaz... at çöpe gitsin sımıntısız cihazı al...
benimde 23.5 uydusunda eski çok eski goldmaster lnb var sinyal 70 lerde ama son model yeni lnb lerde 20 - 30 civarı... sorun bu kadar net işte....

Cihazı atıcam yakın zamanda adam akıllı bir yazılım hazırlamadılar....

Yaptığım Testler ve Vardığım Kanaatler

1. farklı cihazla circular lnb yi denedim sonuc olumlu sıkıntı yok.

2. farklı kabloyla redline cihazıyla denedim sorun aynı devam ediyor.

3. farklı kabloyla farklı cihazla(ucuz olan en kötü cihazla) denedim sonuc olumlu yayınlar süper kalite de...

4. kısa devre yapabilme durumu var mı yok mu diye kablo uclarını tekrar kestim..

5. Yayınların dairesel olması sebebiyle farklı şekilde tüm L.O. Frequency: Low band: 9.75 GHz High band: 10.6 GHz ayrı ayrı ve normal üniversal değerlerdeki tüm değerleri denedim sonuc aynı sinyal kalitesi 0 ve 70 diye 6.sn yede bir gidiyor.

6. En son güncel yazılımı kullandım. Sonuc olumsuz.

7. frekans değerlerini bir aşağı bir yukarı değiştirdim sinyal kaybı olabilir düzeltirim diye gene aynı sonuc olumsuz ( Ör: 12092 R 27500 değerindeki 12092 yi 12082 ve ya 12102 gibi değerleri verme)

8. Anten çapı yetersizmi diye baktım hayır yeterli cünkü hem 220 TV ve HD kanal buluyor ayrıca başka cihazda stabil %70lerde kalite durumu var.. bundada sonuc olumsuz...

9. Aklıma gelen tek şey var bu redline cihazları dairesel ( L(Left) ve R(Right) yayınları alamıyor( Kafası karışıyor garibim) ve yazılımsal olarak geride kalmışlardır...

10::::: Gerekli Karar.... Öncelikle Adam akıllı güzel bir yazılım hazırlayınız Teknik servise de sesleniyorum(Redline genel teknik servisine) Bu gün aradığım kişi her kimsen önce insanlarla nezaket kuralları içerisinde konuşmak için bir eğitim al... Sorunlarımızı önerilerimizi dile getiriyoruz sırf cihazlarınız daha iyi verimli bir şekilde stabil durabilsinler diye... Ancak uslüp ve adap konusunda seni oraya çalışan diye aldıklarına göre Redline gerçekten çok iyi bir firmadır..BRAVO..

11::::: Gerekli Karar 2::: Şahsım olarak bir daha Redline cihazı almayacağım ve kimseye önermeyeceğim.(NOKTA)...

Son düzenleme:

Bilgi

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Forumda görünen konular ve mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Geri