gittigidiyor

3GB RAM'li LG G2, AnTuTu performans testinde uçtu

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
379773883093400279.jpg


LG, daha evvel "ilk"lerle karşımıza gelmişti. Şimdi yeni bir ilkin daha peşinde.

LG'nin 7 Ağustos'ta resmen tanıtmaya hazırlandığı yeni amiral gemisi LG G2'nin AnTuTu test puanı göründü ve puana bakılırsa, G2'nin performansı bir hayli iyi. Öyle ki neredeyse 30 bin puana gelmiş.

Şu ara beklenen iki Android telefon bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, Motorola'nın Moto X'i, ki o büyük ihtimalle bugün kendini resmen gösterecek. Motorola, diğer firmalardan farklı olarak, önce telefonu basın mensuplarına göstereceğini, ardından da kullanıcılara bilgiler vereceğini bildirmişti. Beklenen bir diğer telefon da LG'nin uzun süredir Optimus G2 olarak beklenen, ama "G2" olarak adınını kesinleştiği telefonu. Bu telefonda firma, Snapdragon 800 serisinin de gücünü arkasına alıyor ve görüldüğü üzere Android 4.2.2 işletim sistemli telefon, 29.909 puan elde etmiş.

378267830131.jpg


LG G2'nin 4 çekirdekli 2.3GHz Snapdragon 800 serisi işlemci ve 3GB RAM'i kombine eden ilk akıllı telefon olması bekleniyor. 1080P görüntü sunan 5.2 inçlik ekranı ve 13MP kamerası da kullanıcıları heyecanlandıracağa benziyor. Telefonun net çıkış tarihi henüz bilinmiyor.

Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst