gittigidiyor

Activision Blizzard Türk Lirasını Ödeme Seçenekleri Arasına Ekliyor

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Activision Blizzard nihayet Türk Lirası üzerinden yerel fiyatlandırmaya geçiyor.
Bugün yapılan bir açıklamaya göre ise Activision Blizzard nihayet Türk Lirası üzerinden yerel fiyatlandırmaya geçiyor.
4 Mayıs 2022 itibariyle Battle.net üzerinden yapılacak tüm alışverişlerde Türk Lirası da kabul edilen para birimleri arasına ekleniyor. World of Warcraft abonelikleri de artık TL üzerinden öedenebilecek.

Activision Blizzard Türkiye için yerel fiyatlandırmaya da gidecek.
Activision Blizzard Türkiye için yerel fiyatlandırmaya da gidecek.
Bu da demek oluyor ki firmanın oyunlarına artık TL için özel ücretlendirmelerle, çok daha ucuza sahip olabileceğiz. Kısacası Diablo, Overwatch, Call of Duty ve firmanın diğer oyunları TL üzerinden yapılmış özel fiyatlandırmayla, yurt dışına göre çok daha uygun fiyatlara satışa sunulacak.

Türk Lirası haricinde başka para birimleri de Battle.net'e ekleniyor.
Türk Lirası haricinde başka para birimleri de Battle.net'e ekleniyor.
Bunlar Gürcü Larisi, Kazakistan Tengesi ve Ukrayna Grivnası. 4 Mayıs tarihinde başlayacak olan yerel fiyatlandırma ile ayrıca mevcut bakiyeler de güncel döviz kuru üzerinden TL'ye çevrilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst