gittigidiyor

Adalar’da akülü araçların kullanılması da yasaklandı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Yeni yasak kararı alındı. Hız sınırının aşılarak kazalara sebebiyet verilmesi ve araçların yayaların geçiş güzergahlarına park edilmesi gibi gerekçelerle Adalar’da akülü araçların kullanılmasının bugünden itibaren yasaklandığı duyuruldu.

“BİSİKLETLERE TALEP YÜZDE 100 ARTTI”

Adada bisiklet kiralayan Mehmet Ali Dursun, “Akülü araçların kalkmasıyla bisikletlere talep yüzde yüz arttı. Talep dün çok düşüktü, bugün çok daha yüksek. Günübirlik adaya gelenler bugün bisiklet kullanmak istiyor. Turistler önceden işin kolay tarafına kaçıyordu. O yüzden elektrikli araç kullanıyorlardı. Ancak şimdi bisiklet kullanmak zorunda kaldılar” dedi.


“ADADA AKÜLÜ ARAÇLAR YOKKEN HERKES BİSİKLETİ KULLANIYORDU”

Akülü araçların kalkmasıyla bisiklet kullanımına talebin arttığını söyleyen Adada bisiklet kiralayan Mesut Yalçın, “Akülü araçların adada çalışması doğru değil. Akülü araçları taksi gibi kullanmak yanlış. Akülü araç olmayınca bisiklet kiralama satışları arttı. Normal günden daha fazla talep vardı. Adada akülü araçlar yokken herkes bisikleti kullanıyordu” diye konuştu.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Allahaşkına elektrikli araçla bir de drift yapsaydınız bari,aklımız fikrimiz süratte.Atlara yazık ettik şimdi de o buram buram idrar kokusu gitti diye şükrederken elektrikli ralliciler çıktı....
 

halil-04

Aktif Üye
Katılım
16 Kas 2013
Mesajlar
234
Tepkime puanı
341
Puanları
63
Konum
İSTANBUL FATİH
ne paytonu abi ben kendi gözümle gördüm hayvan çatlamış yere yığılmış adam vurarak kaldırmaya çalışıyodu sözle müdahale ettim geri vites yaptı bütün atlar kurtuldu orası atların işkence kanpıydı abi saygılarımla
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst