gittigidiyor

Advanced Renamer İndir Dosya İsimlerini Toplu Değiştirme Programı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
screen_aren.png


Advanced Renamer çoklu dosya adı değiştirme yazılımıdır. Bu program sayesinde çok sayıda dosyanın ismini toplu olarak, bir defada ve aynı anda değiştirebilirsiniz.


Bunun yanı sıra, Advanced Renamer programını kullanarak dosya ve klasörleri hızlı ve kolay bir biçimde dilediğiniz klasöre taşıyabilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Ücretsiz
Boyut: 9.4 MB

Advanced Renamer İndir

Advanced Renamer Alternatif İndirme Linki

Advanced Renamer Alternatif indirme linki 2

Advanced Renamer Ekran Görüntüleri




undo_dialog.gif



batchmodes.gif

columns_dialog.gif



aren_thumbs.png



screen_aren-1.png




 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
ReNamer İndir Dosya Yeniden İsimlendirme Toplu İsim Değiştirme Programı


renamer


Bilgisayardaki dosyaların adını değiştirmek için ReNamer programını kullanabilirsiniz. Sizin seçtiğiniz dosyaların toplu olarak ismini değiştirebilir.


Ayrıca ReNamer bir çoklu dosya uzantısı değiştirme programıdır. Yani iki veya daha fazla dosyanın uzantısını tek seferde toplu değiştirir. Adını değiştireceğiniz dosyaların tümünü sürükle bırak yaparak program penceresindeki Drag your files here yazan yere bırakıp programa ekleyebilirsiniz.
Dilerseniz ReNamer ile dosya isimlerindeki büyük-küçük harfleri değiştirebilir veya yazı üzerinde farklı değişiklikler uygulayabilirsiniz. Mesela dosyaları isimlendirirken numaralandırma yaparak dosya adlarını toplu şekilde değiştirebilirsiniz.

İşletim Sistemi: Windows 10, Windows 8-8.1, Windows 7, Windows Xp,Vista
Lisans: Ücretsiz
Boyut: 3.39 MB

ReNamer İndir

ReNamer Alternatif İndirme Linki
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst