gittigidiyor

Ajax oynadı, Benfica turladı!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı 2-2 biten karşılaşmanın rövanşında Ajax ve Benfica, Johan Cruijff Arena'da kozlarını paylaştı.

Karşılaşmaya ev sahibi takım hızlı başladı ve oyun kontrolünü eline aldı. İlk yarıda Ajax 9 kez gol pozisyonuna girerken, Benfica 2 kez deneme yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısında eşitlik bozulmadı.

Ajax ikinci yarıda etkinliğini artırsa da golü bulan taraf konuk ekip oldu. 77'de serbest vuruş kazanan Benfica'da Alejandro Grimaldo'nun açtığı ortaya Darwin Nunez yükseldi ve 6 pas çizgisinin kenarında yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşu üst direğin hemen altından ağlara gitti: 0-1

Mücadelenin kalan kısmında gol sesi çıkmadı ve Benfica çeyrek final biletini kaptı.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,191
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Futbol biraz da şans ve sürprizler oyunu. Zaten güzelliği de orada.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst