gittigidiyor

''ak parti, dp ve anap'ın sonu ile karşı karşıyadır''

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Yüce Diriliş Partisi lideri Karakoç'tan AK Parti için ilginç benzetme...

Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, gerekli reformların yapılmaması halinde toplumun dengesinin bozulacağı ve bir nevi karanlık döneme girilebileceği uyarısında bulundu. Toplumun isteklerini yerine getirmeyen Demokrat Parti, Adalet Partisi ve ANAP’ın tasfiye olduğunu söyleyen Karakoç, “AK Parti de yine bununla karşı karşıyadır. Toplumun istekleri yerine getirilmezse o zaman başkaları tarafından yeri doldurulur.” dedi.
İstanbul İl Başkanlığı’nda gündemi değerlendiren Yüce Diriliş Partisi Genel Başkanı Sezai Karakoç, öncelikle Siyasi Partiler Kanunu’nun değiştirilmesi gerektiğini vurguladı. Bu değişikliğin yapılmaması halinde toplumda beklenmedik hadiseler yaşanabileceğini, toplumsal çalkantıların yaşanabileceğini ifade etti. Karakoç, “İktidar gerçek bir iktidar ise 24 saat geçmeden bunun için Meclis’i toplayıp o kanunları çıkartması, topluma her türlü fikrin partisini kurma hakkını vermesi lazım.” diye konuştu. İktidarın birçok alanda reform yapması gerektiğinin altını çizdi. Karakoç, “Bunu yapmadığı takdirde, geçmişte iktidar olan partilerin durumuna düşer. İşte bugün yine yaşanan hadise budur. Demokratik partinin başına da bu gelmiştir. Adalet Partisi hatta Özal’ın partisi geride kaldı. Bu sebeple tasfiye oldular. AK Parti de yine bununla karşı karşıyadır. Toplumun istekleri yerine getirilmezse o zaman başkaları tarafından yeri doldurulur, iktidarı zor durumda bırakır.” dedi.


Kaynak: http://www.haber3.com/ak-parti-dp-ve-anapin-sonu-ile-karsi-karsiyadir-haberi-2478940h.htm
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst