gittigidiyor

Akıllı telefonlar ve tabletler için sıradışı klavye: TREWGrip

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
Akıllı telefonlar ve tabletler için sıradışı klavye: TREWGrip

819619397337400279.jpg


Akıllı telefonlar ve tabletler için TREWGrip isimli kablosuz klavye geliştirildi.

Popüler bağış sitesi Kickstarter'da sıradışı tasarımlı cihazlar görünmeye devam ediyor. Kickstarter üzerinden başlatılan yeni bir kampanyaya mensup TREWGrip isimli kablosuz klavye, standart klavyelerden oldukça farklı. Kavisli yapısı sayesinde akıllı telefonlara ve tabletlere gövdesinden rahatlıkla bağlanabilen TREWGrip, hem arkasında hem de önünde bulunan tuşları sayesinde kullanıcılara klavye kullanımında kolaylık sağlamış oluyor.

Yolculuk esnasında kolaylık sağlayan ve dışarıdan gelen darbelere bir nebze de olsa dayanıklılık gösterebilen bu cihaz, 7 inç genişliğine kadar tüm akıllı telefonlara ve tabletlere bağlanabiliyor. Tek şarj ile 10 saat kullanılabilen bu cihaz, Bluetooth sistemi ile kullandığınız cihazlara bağlanabiliyor.

Oyun konsolunu andıran TREWGrip için Kickstarter üzerinde 100.000 dolar hedef konmuş. Sürenin bitimine 23 gün kala 35 bağış ile 10,419 dolar toplayabilmiş olan cihazın Kickstarter sayfası için buraya tıkla



Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst