gittigidiyor

Akp'nin açılımını değiştirdi, başı derde girdi !

suvekum

Aktif Üye
Katılım
20 May 2011
Mesajlar
674
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara
Eylemde açılan "Ayakkabı Kutusu Partisi" dövizine soruşturma..

17 Aralık'taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası yapılan bir eylemde 'Ayakkabı Kutusu Partisi' dövizi taşıyan genç hakkında soruşturma başlatıldı.

Antalya’da, 17 Aralık’taki rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası yapılan bir eylemde ‘Ayakkabı Kutusu Partisi’ yazılı döviz taşıyan Antalya Halkevi üyesi Mehmet Uğur Paça hakkında, devlet büyüklerine ve hükümete hakaret suçlamalarıyla soruşturma başlatıldı.

17 Aralık’taki operasyonunun ardından ‘Emek ve Demokrasi Güçleri’ tarafından Antalya’da 26 Aralık’ta düzenlenen eyleme katılanlar hakkında savcılık, Antalya Halkevi üyesi Mehmet Uğur Paça hakkında taşıdığı ‘Ayakkabı Kutusu Partisi’ yazılı döviz nedeniyle soruşturma başlattı.

Mehmet Uğur Paça, bugün Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü’ne ifadeye çağrıldı. Taşıdığı ‘Ayakkabı Kutusu Partisi’ yazılı döviz nedeniyle sorular yöneltilen ve devlet büyüklerine, hükümete hakaret suçu işlediği iddia edilen Paça, hakkındaki soruşturmanın kapsamının TCK 301′inci maddeyi içerdiğini dile getirdi.

TCK-301′inci madde ‘Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Devletin kurum ve organlarını aşağılama’ suçlarını içeriyor.

DHA

Kaynak: http://www.haber3.com/akpnin-acilimini-degistirdi-basi-derde-girdi-2612789h.htm
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst