gittigidiyor

Alanyaspor 2-1 Fatih Karagümrük

kaptan-8

Vip Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
5,988
Tepkime puanı
1,000
Puanları
113
Konum
TR

Süper Lig'de 7. hafta itibarıyla sadece 1 galibiyeti bulunan ve çıkış arayan iki takım; Alanyaspor ile Fatih Karagümrük kozlarını paylaştı. Akdeniz ekibi taraftarı önünde Carlos Eduardo ve Oğuz Aydın'ın golleriyle 2-1 kazandı, İstanbul temsilcisi yıkıldı. Kırmızı-Siyahlılar'ın tek sayısı Güven Yalçın'dan geldi.​

652058ca80a03231e0131a10.jpg


Sezonun iki çıkış yapmak isteyen takımı karşı karşıya geldi. Bir tarafta 6 haftadır kazanamayan ve son 2 maçtır kaybeden Alanyaspor, diğer tarafta sezon başından bu yana sadece 1 galibiyet alabilen Fatih Karagümrük vardı.

Koltuk sallanabilir...

Ömer Erdoğan'ın Alanya'sı da Alparslan Erdem'in Karagümrük'ü de kazanarak yeni bir ivme yakalamayı hedefliyordu. Çünkü kaybeden takımda teknik direktörün koltuğu sallanabilirdi.

Güven Yalçın skoru belirledi

Ömer hocanın planları tuttu. Alanyaspor 18'de Carlos Eduardo ile 1-0 öne geçti, 83'te de Oğuz Aydın farkı ikiye çıkarttı. 90+2'de Güven Yalçın'ın golü maçın skorunu belirledi: 2-1. Bu sonuçla Turuncu-Yeşilliler puanını 10'a yükseltti, Karagümrük ise 6 puanda kaldı.

GOL!

18
' Novais sol kanattan çizgiye kadar indi, içeriye ortayı açtı, Eduardo müsait pozisyonda iyi bir kafa vuruşuyla fileleri sarstı. Alanyaspor 1-0 önde!

GOL!

83
' Sol kanattan arka direğe yapılan ortada Janvier kaleyi düşündü, kaleci Dituro iyi uzaklaştıramadı, Oğuz Aydın kale dibinde skoru yaptı. Alanyaspor 2-0 önde.

BİR GOL DAHA!

90+2
' Feghouli'nin harika topunda Güven Yalçın karşı karşıya kaldığı Ertuğrul'u affetmedi ve farkı 1'e indirdi.

fanatik.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst