gittigidiyor

Ali Dürüst'ten Sneijder açıklaması!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Aktif Üye
1 Aralık 2014 Pazartesi

Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Vg5R0Z.jpg

Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst, sarı-kırmızılı kulüpte yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi.

Bugün TV’ye konuşan Dürüst’ün satırbaşları şöyle:

- Bir şeye müdahale ederken, kurum kimliğimizi kaybedebilirdik. Anlaşılmış bir hoca vardı, dolayısıyla gelip birden bire hoca ile yolları ayırmamız bize uymazdı. Biz de bu dönemi geçebilir miyiz diye bir fedakarlık yaptık. Ancak baktık bu herkese zarar veriyor, yolları ayırdık.

- Belçika’daki maçtan sonraya kadar hiç hoca düşüncemiz olmadı. Çünkü biz Prandelli ile devam etmeyi istiyorduk. Ancak maçtan sonra Abdürrahim beyle konuşurken, bu işe ne dersin dedi. Hiç düşünmedim, ‘çok iyi olur’ dedim. Hamza Hamzaoğlu kişilik olarak da bize uygun olduğu için kendisiyle görüştük.

- Milli takıma tazminat ödemedik. Futbolla ilgili yarış devam ettikçe, her takımda olan rutin krizler devam edecektir. Ancak dünkü kriz bitti. Yani yöneticinin takıma müdahale etmesi, futbolcunun bize yardım etmesi; bunlar bitti... Kriz derken yaratılan olağanüstü durum sona erdi.

- Bizim oyuncu ile (Sneijder) 1.5 yıllık sözleşmemiz var. Biz memnunuz. Bizim satma gönderme gibi bir niyetimiz yok. Oyuncumuzun da böyle bir talebi olmadığını biliyoruz.

‘Üyelere anlatsın’

Eski başkan Ünal Aysal’ın perşembe günü düzenleyeceği basın toplantısı tepki topladı. Bütçeyi 65 milyon aşmakla suçlanan Aysal’ın Olağanüstü Mali Kongre’de konuşmak yerine basın üzerinden iddialara cevap verecek olması eleştirildi. Başkan Duygun Yarsuvat ve ekibinin “Aysal sorunu varsa gelip üyelere anlatmalı. Böylece kafalardaki soru işaretleri giderilir. Ancak sergilediği tavır aksine genel kurulda ters teper” dedikleri öğrenildi.

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.