gittigidiyor

Amazon Prime Mart 2022 Yapımları.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Deep Water, İki Dev Oyuncuyu Buluşturuyor

amazon prime video mart 2022

18 Mart Cuma günü Amazon Prime Video Türkiye’de yayına girecek olan Deep Water, Patricia Highsmith’in aynı adlı romanından uyarlanıyor. Filmde, evlilikleri kırgınlık, kıskançlık ve güvensizliğin ağırlığı altında çökmekte olan Vic (Ben Afffleck) ve Melinda Van Allen (Ana de Armas) isimli varlıklı bir New Orleans çifti konu ediniliyor.


Karşılıklı kışkırtmaları ve akıl oyunları artarken, Melinda’nın evlilik dışı birliktelikleri de yavaş yavaş kaybolmaya başlayınca çift için işler hızla ölümcül bir kedi-fare oyununa dönüşüyor. Film, bir insanın ne kadar ileri gidebileceğini ortaya koyuyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Master, 18 Mart’ta Yayına Giriyor

amazon prime video içerikleri

Aynı gün Mariama Diallo’nun yazıp yönettiği, yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi Master da Prime üyeleri ile buluşacak. Regina Hall, Zoe Renee ve Talia Ryder’ın başrollerini paylaştığı film, mesafeli elitizmin daha uğursuz bir şeyi gizlediği prestijli bir New England üniversitesinde kendilerine yer edinmeyen çalışan üç kadın etrafında şekilleniyor.


Yakın zaman önce yurtta “akıl hocalığı” görevine terfi eden Profesör Gail Bishop, çok geçmeden kendisini hikâyelerle örülü Ancaster College’ın soruşturmaları ve bir birinci sınıf öğrencisi olan Jasmine Moore’un sıkıntılarının içinde buluyor. Jasmine’e perili olduğu söylenen bir yurt odasının tahsis edilmesiyle daha da karmaşık bir hal alan olaylar, sonunda Gail’in yurdun perili olup olmadığını değil, buraya kimin musallat olduğunu araştırmasını gerektiriyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Mart 2022’nin Amazon Originals yapımları arasında Star Trek: Picard”ın ikinci sezonu, The Boys evreninde geçen animasyon yapımı mini dizi The Boys Presents: Diabolical, bilimkurgu-komedi dizisi Upload’un merakla beklenen ikinci sezonu, başrollerinde Ben Afffleck ve Ana de Armas’ın yer aldığı psikolojik gerilim filmi Deep Water ve Mariama Diallo’nun ilk uzun metrajlı filmi Master yer alıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst