gittigidiyor

AMD RX 500 Ekran Kartları Nisan Ayında Çıkabilir

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

AMD’nin yeni RX 500 serisi ekran kartlarının önümüzdeki ay piyasaya çıkacağına dair güçlü söylentiler var.

AMD geçen yıl RX 400 serisi ekran kartlarını satışa çıkardığından beri, bunu takip edecek bir RX 500 serisinin olacağına dair söylentiler vardı. AMD’nin en son sürücülerinde bulunan bazı kod adları, bu yeni serinin çok yakında piyasada olacağına dair söylentileri canlandırdı.
Şirketin Mass Effect Andromeda gibi bazı yeni oyunlar için optimizasyonlar içeren yeni Crimson Relive 17.3.2 Beta sürücüsünün içinde, desteklenen ekran kartlarının listesinde bu yeni 500 serisinin isimleri de var. RX 580, RX 570 ve RX560 olarak listelenen yeni kartların bu son sürücüde yer alması, kartların Nisan ayında resmen satışa çıkacağına işaret ediyor olabilir.

AMD’nin bu yeni RX 500 serisi kartlarında da performansı bir miktar artırılmış ve güncellenmiş Polaris grafik işlemciler kullanması bekleniyor. Polaris Refresh olarak adlandırılabilecek bu yeni işlemcilerde muhtemelen saat hızları biraz daha yüksek olacak.
Ancak fiyatların RX 400 serileriyle benzer seviyede kalacağı ve bu kartların giriş ve orta seviye tüketicilere hitap edeceği tahmin ediliyor. Çok daha yüksek performans isteyen kullanıcılar ise Vega serisi işlemcileri kullanacak olan daha pahalı modellere yönlendirilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst