gittigidiyor

Amrabat'ın transferinin perde arkası

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
x9oGkk.jpg


Fatih Terim'in Kayseri'den 8.5 milyon Euro'ya transfer ettirdiği, ancak hayal kırıklığı yaratan performansı nedeniyle G.Saray'ın sezon başından beri göndermek istediği Amrabat'ın Malaga'ya sürpriz bir şekilde nasıl gittiğini Vatan Gazetesi ortaya çıkardı..

Başkan Ünal Aysal'ın "Ne adam gibi oynuyor ne de gitmeyi kabul ediyor.. Bizi bu adamdan kurtar" diyerek CEO Lütfi Arıboğan talimat vermesi üzerine, dün sabah Amrabat ile Arıboğan bir araya geldi..

"İSTENMEYEN ADAM OLURSUN"

Arıboğan, şu anda izlediği stratejinin yanlış olduğunu belirterek Amrabat'a "Biz seni kaybetmek değil kazanmak istiyoruz.. Yabancı sınırlaması yüzünden forma giymen imkansız gözüküyor.. Oysa senin sürekli oynaman lazım.. Eğer kendini G.Saray'ın bir oyuncusu olarak görüyorsan inat etmeyi bırak, başka takıma kiralanmayı kabul ederek bize şu kritik süreçte yardımcı ol.. Malaga'da iyi oynarsan gelecek sezon G.Saray'daki yerin hazır olur.. Ama böyle devam edersen ve gitmezsen gelecek sezona kadar istenmeyen adam olacaksın" tavsiyesinde bulunduğu öğrenildi..

Arıboğan'ın motivasyon konuşması üzerine yumuşayan Nordin Amrabat da G.Saray'dan 6 aylığına ayrılmayı kabul etti..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst