gittigidiyor

Android 7.0 Nougat'ın Girişi Yavaş Oldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android 7.0 Nougat'ın Girişi Yavaş Oldu[/h][h=2]Google tarafından 2 ay önce kullanıma sunulan Android 7.0 nougat işletim sisteminin kullanım oranlarının yavaş ilerlemesi dikkatlerden kaçmadı.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-7-0-nougat-in-girisi-yavas-oldu.jpg
Android işletim sistemi dünya genelinde en çok kullanılan mobil işletim sistemi olurken bugüne kadar piyasaya sunulan pek çok farklı işletim sistemi kısa süre içerisinde yüksek bir ilgi görmüştü. Fakat Android 7.0 Nougat işletim sisteminde böyle bir etkinin görülmemesi ve kullanım oranlarının düşük kalması Google tarafından araştırılmaya başlandı.
Sorun Üreticilerde
Yayınlanan raporlarda Android 5.1 işletim sisteminin hala büyümeye devam ettiği ve özellikle işletim sisteminin güncelleme ile telefonlara sunulduğu görülürken Android 4.4 versiyonunda iki aylık sürecin ardından 2.5’lik bir düşüş yaşandı. Bu açıdan 4.4 yerine artık 5.1 lik versiyona geçiş yapıldığı da net bir şekilde görülebiliyor. Açıklanan raporlarda en çok dikkat çeken detayAndroid 5.1 işletim sisteminin büyümesi olurken Android 7.0 işletim sistemi kullanıma sunulmasına rağmen hala piyasada 5.1 güncellemelerin yapılması da üreticilerin sistemleri çok geriden takip ettiğini gösteriyor.
Android 7.0 ,yayınlanan raporda yüzde 0.3’lük bir kullanım oranına sahip olarak listeye girmeyi başarırken bu durumun en büyük sebebi cihazın kullanıcılara sunulmaması. Üstelik Nexus ve LG’nin bazı modellerinde sunulan Android 7.0 bu bakımdan kullanıcıların en çok tercih ettiği Samsung ve Huawei gibi markalar tarafından henüz sunulmamış nedeniyle düşük kullanım oranlarında kaldı.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst