gittigidiyor

Android 7.1.2 Nougat Beta yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android 7.1.2 Nougat Beta yayınlandı

Google, geliştiriciler için Android 7.1.2 Nougat Beta sürümünü yayınladı. Peki, Android 7.1.2 Nougat güncellemesini hangi modeller alıyor?


android-7.0-nougat-alacak-samsung-telefonlar.png


Google, Mayıs ayında düzenleyeceği Google I/O 2017 etkinliğinde yeni Android sürümü ile karşımıza çıkacak. Ancak Google yeni Android sürümünden önce Android 7.0'da yaşanan sorunları çözmek için yeni güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Google, şimdi de Android 7.1.2 Nougat Beta sürümünü geliştiricilerin beğenisine sundu.
Android 7.1.2 Nougat Beta güncellemesi ile sistemde yaşanan bir takım küçük sorunların giderilmesinin yanında performans iyileştirmelerinin de yapıldığı söyleniyor. Google Pixel, Google Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player ve Pixel C modellerine gelen Android 7.1.2 Nougat Beta güncellemesi ne zaman nihai sürüme ulaşacak henüz bilinmiyor.
Listede Android 7.0 Nougat güncellemesinde olduğu gibi Google Nexus 6 yine yer almıyor. Ancak ilerleyen günlerde Nexus 6 için de Beta güncellemesi yayınlanacaktır.


1485843274_androidbetagroup2x.png

Eğer listede yer alan modellerden birini kullanıyor ve Android 7.1.2 sürümünü test etmek istiyorsanız, aşağıdaki linkten Beta sürümünü indirip cihazınıza kurabilirsiniz.

Android 7.1.2 Nougat Beta indir


Android Beta Programı'na dahil olan ve uyumlu cihazlardan birisine sahip olan kullanıcılara, OTA yoluyla ulaşmaya başlayan Android 7.1.2 Beta sürümü tahmin edilebileceği gibi büyük değişiklikler içermiyor.

Android 7.1.2 sürümü kullanıcılara neler sunacak?

Google Pixel serisinde yaşanan sorunların büyük ölçüde giderildiği ve iyileştirmelere odaklanılan Android 7.1.2 beta sürümü, hata düzeltmelerinin ve performans iyileştirmelerinin yanı sıra GSM operatörleri için bir takım değişiklikleri bünyesinde barındırıyor.

Google Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus Player ve Pixel C'nin yanı sıra Android Beta programında yer alan diğer cihazlar için yayınlanan Android 7.1.2 beta sürümü, henüz Nexus 6P modeli için yayınlanmadı.
Yetkililer, güncelleme için Nexus 6P üzerinde çalışmaya devam ettiklerini ve Android 7.1.2 ile kullanıcıların kısa bir süre içerisinde buluşacaklarını açıkladılar.
Eğer bu cihazlardan birine sahipseniz, Android'in Beta sürümlerini test etmek için android.com/beta adresini ziyaret edebilir ve Android Beta Programına dahil olabilirsiniz.
Kayıt işlemini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeniz durumunda, güncelleme bildirimi kısa bir süre içerisinde akıllı telefonunuza gelecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst