gittigidiyor

Android 7.1 Neler Getirecek?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Android 7.1 Neler Getirecek?[/h][h=2]Google tarafından 4 Ekim’de tanıtılan Google Pixel ve Pixel XL modelleri ile birlikte Android 7.1 de geldi. Peki, Android 7.1 neleri getirecek?[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
android-7-1-neler-getirecek.jpg
Android 7.0 şu anda piyasada kullanılsa da Google, kendi telefonları için özel olarak Android 7.1 sürümünü geliştirerek ilk defa Pixel serisinde bu işletim sistemi versiyonunu kullanmayı tercih etti. Bu hamle ile birlikte dünya genelinde telefonlar kadar Android 7.1 da konuşulmaya başlandı. Zira Android 7 versiyonu telefonlarda pek çok farklı özellik sunarken, Android 7.1 ile birlikte bu konuda bir adım daha ileriye gidilmiş durumda.
Android 7.1 için direk versiyonu çıkaran ve herhangi bir beta gibi bir süreci başlatmayan Google, bu bakımdan Google Pixel serisinden birisini alan kişiler için resmen Android 7.1 versiyonunu da sunacak. Yapılan tanıtım ile birlikte yeni versiyon için detaylar paylaşılırken, telefonda yer alacak pek çok yenilik, kullanıcıların Google Pixel gibi güçlü telefonları kullanmasının yanı sıra işletim sisteminde de ciddi bir avantaja sahip olmasını sağlayacak.
Neler Yeni?
Gece ışığı gibi yeni özellikler ile birlikte Android 7.1 gece kullanımlarında artık çok daha pratik ve kullanışlı. Üstelik parmak hareketlerinde de yeni bir hareketi kullanıma sunan Android 7.1, kişilerin parmak izi aşağıya kaydırma hareketini destekleyecek. Opt-in olarak tanımlanan bu hareket, kişilerin kullanımlarında daha da kolaylık sağlayacak.
Android 7.1 ile birlikte aynı zamanda Daydream VR modu da kullanımda. Özelikle yeni tanıtılan sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olan bu VR modu, sanal gerçeklikten daha iyi performans alınmasını sağlayacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst