gittigidiyor

Android Cep Telefonlarına Eset Koruması!

beydemir

Aktif Üye
Katılım
15 May 2011
Mesajlar
482
Tepkime puanı
6
Puanları
0
Yaş
66



ESET, Android ceplere özel yeni güvenlik uygulamasını duyurdu. İşte uygulamanın özellikleri...

android-cep-telefonlarina-eset-korumasi-3165639_o.jpg




Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların satışı, tüm akıllı telefon satışlarının yüzde 52,5'ine ulaştı. Proaktif tehdit korumasının önemli isimlerinden olan ESET, bu telefonlara yönelik beta çalışmalarını tamamlayarak, "ESET Mobile Security for Android" ürününü piyasaya sundu. Akıllı telefonları hedef alan tehditlere karşı benzersiz veri güvenliği sağlayan ürün, davranış tabanlı algılama, antispam, uzaktan kilitleme ve silme ya da hırsızlığa karşı güvenlik gibi özelliklerle öne çıkıyor.

Mobil ürünlere yönelik siber saldırılara karşı daha önce Symbian ve Windows Mobile işletim sistemlerini devreye sokan ESET, artık Android sistemlere yönelik saldırılar için de kapsamlı güvenlik sunuyor. ABD merkezli araştırma kuruluşu Gartner'in son verilerine göre, akıllı telefon satışları 2010 yılının üçüncü çeyreğine göre yüzde 42 oranında arttı. 2011 yılının üçüncü çeyreğinde 115 milyon telefon satıldı. Gartner'ın yayınladığı araştırmada, "Akıllı telefon satışları, dünya çapındaki tüm mobil cihaz satışlarının yüzde 26'sıdır. 2011 yılının üçüncü çeyreğinde, Android işletim sistemine sahip cihazların satışları, tüm akıllı telefon satışlarının yüzde 52,5'ini oluşturmaktadır, ki bu da 2010 yılının üçüncü çeyreğinde elde ettiği pazar payının iki katından fazladır" ifadeleri kullanılıyor.

"En iyi deniyim en iyi koruma ile olur"

ESET Satış Şefi ve Pazarlama Sorumlusu Ignacio Sbampato konu ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: "ESET Mobile Security, 2011 yılının üçüncü çeyreğinde satılan akıllı telefonların yüzde 70'inde ödüllü koruma sağlıyor. Akıllı telefon kullanıcıları için iyi deneyim ancak en iyi koruma ile elde edilir. Android sistemlere yönelik ESET Mobile Security ürünü, bu popüler platformun kullanıcılarına, davranış tabanlı algılama, antispam, uzaktan kilitleme ve silme, hırsızlığa karşı güvenlik, GPS lokalizasyonu gibi geniş güvenlik imkânları sunuyor. "
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst