gittigidiyor

Android Hızlı Temizlik Uygulaması

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

Android Hızlı Temizlik Uygulaması Apk indir
Tablet ya da Android telefonunuz için, Ram hızlandırıcı, oyunlarınızı rahatlatıcı, çöplerinizi temizleyen, pilinizin ömrünü arttıran, bir uygulama arıyorsanız doğru adrestesiniz. Telefon ya da Tabletiniz hantallaştı mı?

Normalin üzerinde bir ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Sık sık donuyor mu? Bataryanız normalden daha çabuk mu tükeniyor? O zaman bu uygulama tam aradığınız uygulama. Android hızlı Temizlik uygulaması telefon ya da tabletinizin her gün daha da yavaşlamasından artık sıkıldıysanız, rehbere girmek için 3-4 saniyelik donma sorunları yaşıyorsanız en doğru uygulamadasınız.

Arama geçmişinizi ve belleğinizi boşaltmak için hızlı bir çözüm bulmak istiyorsanız, silmek istediğiniz dosyaları tek tek seçmekten yorulduysanız, Android hızlı Temizlik uygulaması sizin için yeterli. Cache temizliği Ram boost, derin temizlik yaparak telefonunuzu en hızlı seviyeye getirir. Kolay kullanımı ile artık karışık menü ve seçeneklerle uğraşmanıza gerek kalmıyor, “temizle” demeniz yeterli.

Sistem Monitör ekranından CPU hızınızı kontrol edebilir, raminizi takip edebilir ve pil seviyenizi de görebilirsiniz. Kaplumbağa hızındaki telefonunuzu, ışık hızına taşıyabilirsiniz. Tek tuş ile belleğinizi rahatlatır, çöp kutusunu temizler, pil ömrünüzü arttırır, reklamsızdır.

Bu uygulama aslında telefonunuzu görünmeyen fakat belleği ve işlemciyi yoran tüm dosyaları temizleyerek performansını arttırmanıza yardımcı oluyor. Donma, yavaşlık veya diğer şikayetlerinizden kurtulmak için oldukça kullanıcı dostu bir uygulamadır. Özellikle performansa dayalı bir kullanım sağlıyorsanız uygulamanın etkisini anında fark edeceksiniz!







eset_antivirus.png
[h=1][FONT=&quot]DOSYALAR[/FONT][/h]
[2,72 Mb]
hizli-Temizlik.apk
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst