gittigidiyor

Android için En İyi İkon Paketleri #2

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Android telefon ve tabletlerin arayüzlerine renk katan en iyi ikon paketlerini ikinci defa sıralamaya devam ediyoruz. İşte en iyi ikon paketlerinin yeni bölümü.

00-icon-pack-ikon-paketi-android-1445193917.jpg
Android, en fazla kişiselleştirilebilen mobil işletim sistemi olarak dikkat çekiyor. Çok sayıda launcher, temalar, ikon paketleri, hareketli duvar kağıtları ve yazı fontları ile diğer sistemlerden çok ciddi şekilde farklılaşabilen işletim sistemi, halen 6.0 Marshmallow sürümü ile gelişimini sürdürüyor.
Yıllardır Android için onlarca kişiselleştirme uygulaması geliştirildiği çeşitliliğin hayli fazla olduğu biiniyor. Özellikle launcher, tema ve ikon paketi uygulamalarının binlerce olduğu söylenebilir.
:: Android İçin En İyi Launcher Uygulamalarını görmek için tıklayın.

:: Android için En İyi İkon Paketleri #1

En iyi ikon paketleri serimizin ikinci bölümünde de, Android telefon ya da tabletinize yüklediğiniz launcher uygulamaları ile kullanabileceğiniz, en iyi ikon paketlerini bir kez daha sıralayacağız. İşte Android telefon ve tabletler için en iyi ikon paketleri.
En iyi ikon paketi uygulamalarını sıraladık!

01-1445193928.png

DCikonZ

4800 adet ikon ile bugüne kadar geliştirilmiş en iyi Android ikon paketi uygulamalarından biri olan DCikonZ, eski eni çok sayıda tema ile uyumlu çalışıyor ve seçenek bolluğu ile kullanıcısının çok hoş arayüzler oluşturmasına yardımcı oluyor.
:: DCikonZ ikon paketi uygulamasını indirmek için tıklayın.



Android için En İyi İkon Paketleri #2 Caner Sönmez 2015-10-18 22:00 Android telefon ve tabletlerin arayüzlerine renk katan en iyi ikon paketlerini ikinci defa sıralamaya devam ediyoruz. İşte en iyi ikon paketlerinin yeni bölümü. 8.00 10 0






5.0


5.0


Baymak Lambert Lx 24 Fi925,00 TL'den
HP 250 G3 J4U57EA579,00 TL'den
Sony Xav-65 Oto Multimedya Sistemi740,90 TL'den

Daha fazlası için Bilio.com - Moda »






yazarCaner Sönmez Yeni teknoloji ve girişimleri başarılı şekilde takip eden Caner, yeni nesil mobil teknolojilere ve Android'e karşı beslediği ilgiyle birlikte, deneyimlerini sizlerle paylaşıyor.
Yazarın diğer haberleri için tıklayın.




iPhone 6s Türkiye ilk Kim Aldı?


HTC One A9 ile iPhone 6s Karşı Karşıya






Sizin İçin Seçtiklerimiz
Powered by



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst