gittigidiyor

Android veya iOS’de Fotoğrafın EXIF Bilgisini Silmek

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Android veya iOS’de Fotoğrafın EXIF Bilgisini Silmek

photo-exi-758x504.jpg


Android ya da iOS kullanarak herhangi bir ortamda kaydedilmiş fotoğrafların EXIFbilgisini silmek mümkün. Bu sayede fotoğrafın nerede kaydedildiği gibi detayları kaldırmak ya da değiştirmek çok kolay.
Fotoğrafın EXIF Bilgisini Silmek

Fotoğrafın kaydedilme tarihi, lokasyonu ve kaydedildiği kamera gibi bilgiler EXIF denilen veri paketinin içerisinde saklanır ve fotoğraf taşınırken bu bilgiler de beraberinde aktarılır. Yalnızca WhatsApp, FB ve Twitter gibi platformlara yüklenen fotoğraflarla için istisnalar mevcut. EXIF’i silmek ya da görüntülemek içinse aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacak.
Android’de

Bu adımı uygulamak için model farketmeksizin yalnızca bir Android cihazına ihtiyacınız olacak. Çünkü bahsedeceğimiz uygulama tüm Android’lerde çalışıyor ve kullanması oldukça basit; Photo Exif Editor. Kendisi ücretsiz ve isminden anlaşıldığı gibi fotoğrafların EXIF bilgisini düzenlemeye yarıyor. Uygulamayı yükleyin ve kolay bir şekilde fotoğrafın bilgilerini görüntüleyin veya silin.

İndir
QR-Code
Photo Exif Editor
Developer: Banana Studio
Fiyat: Ücretsiz

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst