gittigidiyor

Apple büyük ekranlı iPhone üretecek

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
Apple büyük ekranlı iPhone üretecek

Teknoloji devi Apple'ın büyük ekranlı iki yeni iPhone modeli çıkarmayı planladığı bildirildi.





apple-buyuk-ekranli-iphone-uretecek_7633.jpg

Wall Street Journal'ın haberine göre ABD'li teknoloji devi, yeni çıkaracağı iPhone modellerinden ikisini büyük ekranlı olarak üretecek. Haberde, yeni telefonlardan birinin en az 4,5 inç, diğerinin ise en az 5 inç büyüklüğünde ekranlara sahip olacağı belirtildi. 4,5 inçlik modelin seri üretime girmeye hazır olduğu kaydedilirken 5 inçlik modelin geliştirme aşamasında olduğu eklendi. Şu anda piyasada olan iPhone 5S'in ekran genişliği 4 inç.
PLASTİK KASA OLMAYACAK

Buna ek olarak, Apple'ın gelecek modeller için iPhone 5C'ye benzer plastik kasa kullanmayacağı da bildirildi. Yeni telefonların Eylül ayında piyasaya çıkması tahmin ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst