gittigidiyor

Apple iPhone 6c

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Uygun fiyatı ve değişik renk seçenekleri ile kullanıcıların göz bebeği olan iPhone 5c çok kısa bir süre içerisinde iyi bir satış rakamına ulaştı. Son olarak iPhone serisinin 6 ve 6s serilerinin de satışa sunulması ile tüm dikkatler 6 serisinin uygun fiyatlı olacağı düşünülen akıllı telefonu iPhone 6c’nin tanıtım ve çıkış tarihinin açıklanmasına odaklandı. Weibo üzerinden yayımlanan bilgilerde ise yeni modelin yalnızca 4 inç ekran boyutuna sahip olduğunu belirten IHS Technology Araştırma Yöneticisi Wang, bir de iPhone 6c için tarih verdi. Gelen bilgilere göre iPhone 6c, 2016 yılının ilk çeyreğinde seri üretime geçecek ve 2016 yılının ortalarında da piyasaya çıkacak. Bu bilginin yanında ise yeni iPhone modelinin plastik yerine fırçalanmış metal kasaya sahip olacağı da böylelikle kesinleşmiş oldu.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst