gittigidiyor

Apple şikayet etti, uygulama Google Play'den kaldırıldı

aferin

Aktif Üye
Katılım
5 Nis 2012
Mesajlar
2,068
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Konum
ist
807795089479400279.jpg


iOS 7'ye özel olan Control Center uygulaması, Apple’ın şikayeti sonrası Google Play’den kaldırıldı.

Hatırlarsanız iOS 7 ile gelen yeni özelliklerden biri olan Control Center özelliği, Android kullanıcıları için klonlanmıştı. Hi Tools Studio tarafından geliştirilen uygulama sayesinde Android kullanıcıları iOS 7'de yer alan Kontrol Merkezi'ni Google Play'den ücretsiz indirerek bu özelliği sahip olabiliyordu.

Bu durumdan rahatsız olan Apple, telif hakkı şikayeti ile uygulamayı Google Play'den kaldırttı. Yaklaşık 2 haftadır Google Play'de yer alan bu uygulama sayesinde, iOS kullanıcıları gibi Android kullanıcıları da, Wi-Fi, Bluetooth, uçak modu, ekran döndürme gibi özelliklere iPhone'da olduğu gibi hızlı erişime sahip olabiliyordu.

803939208014.jpg


Kaynak: teknokulis
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst