gittigidiyor

Apple Watch Düğmesi Apple Cihazlarına Geliyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Apple Watch Düğmesi Apple Cihazlarına Geliyor![/h]Apple tarafından üretimi gerçekleştirilen Apple Watch modellerdeki özel döner düğme, diğer Apple ürünlerine de gelebilir.
02 Ocak 2017 16:18 Nasıl Yapılır
238-650x315.jpg

Digital Crown olarak adlandırılan ve akıllı saatler ile birlikte kullanıcılara sunulan özel düğme, akıllı saatlerde pek çok farklı işlemin yapılmasını sağlıyor. Bastırılabilir ya da döndürülebilir yapısı sayesinde kullanıcıların akıllı saatleri kolay bir şekilde kullanmasını sağlayan bu bölüm, kişilerin beğenisini topladığı gibi Apple şimdilerde bunu fırsata çevirmeye çalışıyor.
Sızdırmalar Var!
Yapılan sızdırmalarda Apple Watch ile gelen bu yeniliğin farklı cihazlarda da kullanılması adına patent başvurularının yapıldığı ve tablet gibi pek çok farklı modele bu yeni butonunun eklenmesi sayesinde kullanımın daha da iyi bir hale getirilmesi bekleniyor. Yapılan son patent başvurusu ile ilgili sızdırmalar bu konuda Apple’ın oldukça kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü gösterirken, bu buton sayesinde cihazlarda nasıl bir yönetimin sergileneceği ve hangi konularda yenilik sunulacağı şu anda tam olarak bilinmiyor.
Yabancı forum sitelerinde ve sosyal medya üzerinde yapılan sızdırmalar ile birlikte Apple'ın bu yeniliği oldukça dikkat çekerken özellikle 2017 yılında piyasaya sunulacak cihazların büyük bir bölümünde bu yeni butona yer verilmesi bekleniyor. Akıllı saatlerde işlevsel olması ile birlikte oldukça dikkat çeken bu butonun telefonlarda ya da tabletlerde mevcut kullanımı daha da basit hale getirmesi bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst