gittigidiyor

Apple yazılımı güncelledi, Instagram sorunla boğuştu..

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Apple, iOS 15 güncellemesini yayınladıktan sonra kullanıcılar Instagram Hikayeler ile ilgili sorunlar yaşamaya başladı. Kullanıcılar, telefonlarının sesi açık olsa bile sesli Instagram Hikayeleri’ni sessiz izlemeye başladılar. Kullanıcıların, sorunu çözmek için uygulamayı kapatıp sesi açıp yeniden Instagram’a giriş yapmaları gerekiyordu.

Instagram’ın kullanıcılarına yaşattığı ses sorunu iOS 15 ile ortaya çıkmış gibi görünse de Reddit’teki kullanıcıların iOS 14’ten beri bu hatayı aldıklarını belirtmesi üzerine sorunun iOS 15 ile sınırlı olmadığı anlaşıldı.

Bunun üzerine Instagram, 206.1 sürümünü yayınlayarak ses sorununu çözmeyi başardı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Kullanıcılar tarafından yapılan bildirilere göre özellikle şirketin bazı modellerinde daha fazla performans sorunu yaşandığı ifade edildi. Buna göre iPhone 11, iPhone 12 ve iPhone XR gibi birçok akıllı telefon modeli daha düşük performans sergiledi.




Kimileri bu performansın nasıl artırılabileceğini kendince göstermeye çalıştı. Bunun için “iPhone’u bul” ayarlarına bakmak gerekiyor. Burada yer alan “ağ bul” ayarlarını kapatarak sorun giderilebilir. Birçok kullanıcı bunu yaptıktan sonra performans sorununun neredeyse tamamen çözüldüğünü ifade etti.


Apple tarafından konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak bu sürümü alanların problem yaşadığı oldukça açık. iOS 14.6 Beta sürümünde ise herhangi bir sorun yaşanmıyor. Tüm gözler Apple tarafından yapılacak açıklamaya çevrildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst