gittigidiyor

Arda Turan Atletico'dan izin istedi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
rnpl7.jpg


Galatasaray onun için tüm şartları zorluyor, o da yuvasına dönmenin planlarını yapıyor. Sarı-Kırmızılı formayı tekrar giymek isteyen Arda Turan, Atletico Madrid Yönetimi ve teknik direktör Simeone ile görüşecek, ayrılmak istediğini söyleyecek.

Sarı-Kırmızılılar'da Arda Turan seferberliği tüm hızıyla devam ediyor... Teknik direktör Fatih Terim'in, "Arda ile konuştum. O da tekrar Galatasaray'a dönmek istiyor" sözlerinin ardından başkan Ünal Aysal düğmeye basmıştı. Aslan'ın patronu, milli oyuncunun kulübü Atletico Madrid'e daha önce yaptığı 17 milyon Euro artı Riera teklifini geliştirirken, Arda'nın da yuvaya dönmek için harekete geçtiği öğrenildi. Aysal, İspanyol ekibinin patronu Gil Marin'le yeniden oturacağı pazarlık masasında 18 milyon Euro artı Riera teklifini hazırlarken, Arda da Atletico Madrid Yönetimi ve teknik direktör Diego Siomene ile görüşecek.

Arsenal de istiyor
Fanatik'in haberine göre; Yıldız futbolcunun gerçekleştireceği bu görüşmelerde, Galatasaray'a dönmek isteyeceğini söyleyip, kendisine kolaylık sağlanmasını talep edeceği ifade edildi. Arda'yla ilgili İspanyol As Gazetesi de önemli bir iddiada bulundu. İngiliz ekibi Arsenal'in yıldız futbolcu için İspanyollar'ın kapısını çaldığını ileri sürdü. Öte yandan Arda dün gece Atletico'nun deplasmanda 3-1 kazandığı Sevilla maçına 11'de başlayıp, 59 dakika forma giydi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst